Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μοιάζει στη θεία του, στις 5/1/2009 ώρα 16:10


Το ότι ο Αγγελος μοιάζει στη θεία του, είναι γνωστό τοις πάσι!!! Μόνο αυτή η αρχιπατζαρού δεν το δεχόταν από τη ζήλια της! Παρόλο που συνέχεια της το επαναλάμβανα και της το υπενθύμιζα. Μέχρι και ψηφοφορία δημοσιεύτηκε στο κλαμπ για να φανεί η αλήθεια, (που φυσικά έδειξε το αυτονόητο, δηλαδή 100% ψήφισαν ότι ο Αγγελος μοιάζει στη θεία του)

Έφτασε ο καιρός λοιπόν που αυτή η άπιστη, να ξεχάσει και να εγκαταλείψει τον άντρα της!!! Καλύτερα βέβαια, γιατί δεν την θέλαμε πρώτον λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας και δεύτερον λόγω του άστατου χαρακτήρα της και να που βγήκαμε αληθινοί! Τι ανεπανόρθωτα τραύματα θα είχε προκαλέσει η άκαρδη σε ένα τόσο ευγενικό, τρυφερό, αξιαγάπητο, … όμορφο, …. έξυπνο παλικάρι όπως είναι ο Αγγελος! Ευτυχώς που δεν είπαμε το «ναι» και τον σώσαμε από τα νύχια της!!!!

Ας επανέλθω όμως στο αρχικό μου θέμα, που είναι η καταπληκτική ομοιότητα του Αγγελου με τη θεία του! Αφού λοιπόν εξαφανίστηκε ο λόγος που φόβιζε τον κόσμο να παραδέχεται ανοιχτά αυτήν την καταπληκτική, επαναλαμβάνω, ομοιότητα ανιψιού και θείας, από τότε έχω βαρεθεί - που λέει ο λόγος - να το ακούω! Κοσμοσυρροή, φωνές, γέλια, άλλες φορές αφωνία και ανοιχτά στόματα, όλα στο καταπληκτικό αυτό θαύμα της φύσης του να μοιάζει ο ανιψιός τόσο πολύ στη θεία του!!!

«Του αρέσει πολύ το τυρί φέτα, σαν την θεία του!»
«του αρέσει η σοκολάτα!» έμοιασε της θείας του!»
«δεν του πολύ-αρέσουν τα λαχανικά και τα φρούτα! Κι αυτό από τη θεία του το πήρε!»
«κοίτα νεύρο που έχει, ακριβώς όπως κι η θεία του!»
Δεν του αρέσει να μιλάει στο τηλέφωνο! Μα κι αυτό από τη θεία!?!?!

Τις προάλλες πήρε τηλέφωνο η γιαγιά για τις ευχές κι ως συνήθως ζήτησε να μιλήσει και στον Αγγελο. Εκείνος όταν τον φώναξαν και τον ρώτησαν αν θέλει να μιλήσει με τη γιαγιά στο τηλέφωνο, αντί για το συνηθισμένο «όχι» ή «δεν μπορώ, έχω δουλειά» είπε το εξής: «Δεν είμαι εδώ! Λείπω!!!»


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου